• 15-20Kasım
    OBSS Codemaster: Ödüllü Yarışma

Üniversitemizde gerçekleşecek olan 1. aşamada ilk 5 kişiden biri ol, 2. aşamada yerini al! 1. aşamanın sonunda başarılı olan ilk 5 öğrenci ayrıca para ödülünün de sahibi olacak. Dinamik ve uzman ekibin bir parçası ol; dünyanın en prestijli okullarından olan Stanford Üniversitesi Yaz Okulu'na OBSS Sponsorluğu'nda katılmaya hak kazan!

• 14-19Kasım
    Unplugged Talks: Ticari Ütopya - Kitapkoala.com

Sadece kitap satarak elde ettiği tüm karı sokak hayvanları yararına harcayan kitapkoala.com'un kurucusu Umut Kısa sosyal sorumluluk konusundaki tecrübelerini paylaşmak için Özyegin Üniversitesi’ne geliyor. Daha önce benzeri olmayan bu ticari ütopya hakkındaki soruların ve detayları öğrenmen için seni de bu unplugged talk’a bekliyoruz.

• 13-22Kasım
    Unplugged Talks: Gittigidiyor.com (eBay)

22 Kasım 2019, Cuma günü saat 15:00 - 16:00 saatleri arasında Gittigidiyor.com (eBay) Gelismekte Olan Avrupa Ülkeleri Çalısan Deneyimi (IK) Direktörü Sayın Murat Yüksel'i ağırlıyoruz. Tüm öğrencilerimizi bu etkinliğe bekliyoruz. Etkinlik dili Türkçe olacaktır.

• 12Kas
    04Ara
    Süper Kahramanlardan Ne Öğrendik? İş Hayatı için Tüyolar

Süper kahramanların artı ve eksilerini değerlendirip, iş hayatına ve geleceğe olan bakış açılarımıza nasıl etki edeceğini interaktif olarak hep beraber değerlendireceğimiz güzel bir sohbet sizleri bekliyor.

• 11-29Kasım
    Sektörel Eğitim ve Profesyonel Gelişim Unplugged Talks: Inspiring Career Stories - Juico

Unplugged Talks: Inspiring Career Stories Etkinlik serisi Juico'nun kurucuları Deniz Derman ve Sedef Dördüncü ile 29 Kasım Cuma günü saat 10:30-11:30 arasında devam edecek.

• 01-06Kasım
    Sektörel Eğitim ve Profesyonel Gelişim: SCM Plus - SAP Tedarik Zinciri Çözümleri Etkinliği Gerçekleşti

SAP Tedarik Zinciri Çözümleri semineri SCMPlus’ın kurucusu Çağrı Gürsoy tarafından öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Sektörel Eğitim ve Profesyonel Gelişim tarafından düzenlenen bu etkinlik için Sayın Çağrı Gürsoy'a ve SCMPlus bünyesinde PP / DS Danışmanı olarak çalışan mezunumuz Ahmet Altuntecim'e teşekkür ederiz.

• 31Eki
    06Kas
    Mavi - Mülakat Simülasyonu

Mülakat Simülasyonlarına 6 Kasım 2019 Çarşamba Mavi ile başlıyoruz. İşe alımlarında kullandıkları mülakat uygulamalarının simülasyonunu gerçekleştireceklerdir. Not: Bu mülakatlar gerçek pozisyona yol açabilir! Başvurular, arasından uygun olanlar Mavi İnsan Kaynakları ile paylaşılacak ve katılımcılar belirlenecektir. Başvuru yaptırmak isteyen öğrencilerimizin en geç 1 Kasım 2019 Cuma günü saat 16:00’a kadar LinkProfessional sistemi üzerinden ÖzÜ formatında CV’lerini yüklemesi ve workshops altındaki bu etkinliğe kayıt yaptırması gerekmektedir. İstenilen Kriterler: İşletme Fakültesi ve/ya Endüstri Mühendisliği öğrencisi 3. veya 4. sınıf öğrencisi olmak Tarih: 6 Kasım 2019 Çarşamba Yer: Profesyonel Gelişim Ofisi (Öğrenci Merkezi -2. Kat) Saat aralıkları: Her bir mülakat 45 dakika olacaktır Son Başvuru Tarihi: 1 Kasım 2019 Cuma / 16:00 Kontenjan 8 Kişiyle sınırlıdır. Not 2: CV'ler değerlendirildikten sonra katılım hakkı kazananlara bildirim yapılacaktır. Not 3: Lütfen CV'nizi LinkProfessional'a yükleyin! (yüklü ve onaylı CV'si olmayanlar kabul edilmeyecektir) Not 4: Tüm başvurular (Ana liste veya bekleme listesi ayırt edilmeksizin) için CV yüklenmesi zorunludur.

• 21Eki
    01Kas

Guest Speaker: Mehmet Energin, Strategy Director at OX2 Born in 1985 in Ankara, Mehmet Energin graduated from Konya Meram Science High School in 2004 and Koc University Business Administration Department in 2008. With a scholarship from the Turk Education Foundation and the British Council, he graduated from the University of Oxford in 2009. In the same year, after working in the United Nations Development Program in Kosovo, he started at McKinsey & Company Istanbul office in 2010 and completed the INSEAD MBA program in 2013-2014. In the same year, with 3 friends, he founded Uganda based Missing Middle Mesofinance company, which is still active. In 2014 he was transferred to the office of McKinsey & Company in Dubai and he concentrated on the energy projects of Middle East, Turkey, Asia between 2014-2017. Between 2017-2019, he was transferred to the Tokyo Office and continued his work on the energy sector. Mehmet, who moved to Stockholm in 2019, is the head of the strategy of OX2 which is active in the fields of Wind and Solar Energy. Mehmet Energin is interested in music as an amateur and travels in his spare time Examples of some of the works that Mehmet Energin has executed so far: • Japan Electricity Sector 2030 Strategy • Bangladesh Economic Development Strategy • Consultancy in Turkey to various enterprises and banks for acquisitons • Extraction of Sector Potential for G20 Country Investment Agency • Integrated Chemical Park Design for G20 Country • Short and midterm plan for an association in the field of Education

• 16Eki