İşletme Doktora Programı Hakkında Genel Bilgi

Özyeğin Üniversitesi'nin, AACSB akreditasyonu ile dünya çapında tanınan ve saygı gören İşletme Doktora programı, katılımcıların farklı disiplinlerle buluşma fırsatı bulduğu ve öğretim üyeleri ile yakın etkileşim içinde çalışma imkanı sunduğu esnek bir programdır.

Bu esnek yapı, katılımcıların sayısal, davranışsal veya stratejik yetkinliklerini Finans, Pazarlama, İşletme Yönetimi veya Operasyonel Yönetim alanlarından birinde uygulama fırsatı sunar. Program, özellikle akademik dünyada, araştırma laboratuvarlarında ve danışmanlıkta tatmin edici bir kariyer kapısını açmak için gerekli altyapıyı sağlamanın yanı sıra, katılımcıların benzersiz merakını ve motivasyonunu destekleyerek, Özyeğin Üniversitesi'nin iş dünyası ile entegre bir ortamı sayesinde geleceğini güvence altına alır. Sizin ve geleceğin şekillendirilebileceği bir kariyer sunar.

İlk iki yılın amacı, temel bilgi ve becerilerdeki eksiklikleri gidermek ve en yüksek akademik standartları başarmaktır. Bu iki yılın sonunda, isteyen katılımcılar, küresel saygınlığı olan, AACSB akreditasyonuna sahip bir yüksek lisans derecesi alarak programdan mezun olabilirler.

Doktora derecesi almak isteyen katılımcılar, son iki yıl boyunca Özyeğin İşletme Fakültesi'nin liderliğinde, iş dünyasını değiştirebilecek ve şekillendirebilecek doktora tezi çalışmaları yoluyla geleceğe en iyi şekilde hazırlanırlar.

Özyeğin Üniversitesi'nin genel felsefesiyle paralel olarak, doktora programımız, Türkiye'nin yanı sıra küresel ölçekte de geçerli olan akreditasyonlara uygun olarak, pratik yaşam odaklı bilgi üretir; Yaratıcılığı, orijinalliği ve mükemmeliyeti teşvik eden bir araştırma ortamı sağlar.