Kariyer Günlerine ÖzÜ Yorumu: Sectoral Orienteering

Öğrencilerin herhangi bir kuruma ilişkin detaylı bilgilere hızlı bir şekilde erişebildiği, kurumların da aynı kolaylıkla ilgili adayları araştırıp ulaşabildiği günümüzde, geleneksel kariyer günleri hızla işlevselliğini yitirmektedir.

Sectoral Orienteering, geleneksel kariyer günleri/fuarlarına ÖzÜ’nün getirdiği inovatif çözümdür.

Sektörel Eğitim ve Profesyonel Gelişim ekibi, öğretim üyelerinin ve öğrencilerin desteğiyle, geleneksel kariyer günlerinin formatınıÖzÜ’nün deneyimsel sektörel eğitim felsefesine göre yeniden inşa etti. Özyeğin Üniversitesi’nde yıl boyunca düzenlenen çeşitlietkinliklerde öğrenciler iş dünyasının lider isimleriyle buluşuyor. Sectoral Orienteering, öğrenci kulüplerinin faaliyetleri ve diğeretkinlikler kapsamında öğrenciler, başarılı profesyonelleri ve girişimcileri kampüslerinde görme, deneyimlerini dinleme ve onlarlabizzat tanışma şansı yakalar.

İşbirliği için professional@ozu.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sectoral Orienteering hakkında ayrıntılı bilgi ve eski programlara ulaşmak için buraya tıklayın.