Hakkımızda

Özyeğin Üniversitesi’nde sunulan psikolojik danışmanlık hizmetlerinin genel olarak amacı, öğrencilerin üniversite yaşamına uyumlarını kolaylaştırmak, farkındalık yaratarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, karşılaşabilecekleri akademik, kişisel ve sosyal zorlukları aşmalarına yardımcı olmak ve onlara günlük hayattaki problemlerle baş etmek için ihtiyaç duyulan çeşitli becerileri kazandırmaktır. Bu kapsamda ele alınan konular, bunlarla sınırlı olmamakla beraber aşağıdaki gibidir:

• Üniversite ve yurt yaşamına uyumda yaşanan zorluklar
  • Kişilerarası ilişkilerde yaşanan zorluklar
  • Ailevi sorunlar
  • Akademik zorluklar (konsantrasyon eksikliği, erteleme, motivasyon eksikliği gibi)
  • Kişisel sorunlar (karar vermede güçlük, çekingenlik, özgüven gibi)

Psikolojik danışmanlık hizmetlerimiz hakkında daha geniş bilgi almak için Psikolojik Gelişim Birimi ile counseling@ozyegin.edu.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Dünyada COVİD – 19 pandemisi sürecinde  insanların kaygı seviyesinin arttığı günler yaşandığı gözlemlenmektedir. Bu nedenle ruhsal dayanıklılığınızı arttırmak için desteğe ihtiyacınız olabilir. Psikolojik Gelişim Birimimiz bireysel görüşmelerine uzaktan hizmet vererek online olarak devam etmektedir. Birimimizle uzaktan görüşme randevunuzu  counseling@ozyegin.edu.tr adresine e-mail göndererek almanız mümkündür.

Sağlıklı günler dileriz!