• 29Haz
    10Tem
    Yandex Hackathon - ÖzÜ'ye Özel

Özyeğin Üniversitesi ve sunduğu akıllı ürünler ve hizmetler ile adından söz ettiren teknoloji şirketi Yandex işbirliği ile 17-20 Temmuz tarihlerinde çevrimiçi gerçekleştirilecek olan hackathon, öğrencilere ve mezunlara iş fikirlerini gerçek dijital müzik çözümlerine dönüştürme fırsatı sunuyor. Etkinlik dili İngilizce'dir. LinkProfessional üzerinden 10 Temmuz'a kadar başvur!

• 02-04Haziran
    Havelsan Online Kariyer Zirvesi

HAVELSAN Online Kariyer Zirvesi, 4 Haziran Perşembe günü başlıyor. Online Kariyer Zirvesinin katılımcısı olmak isterseniz detaylı bilgiye "Yetenek Kapısı" (https://www.yetenekkapisi.org/) üzerinden ulaşabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. HAVELSAN'ın Online Kariyer Zirvesinin ilk bölümünün konusu "Girişimcilik ve Ürün Yönetimi" olacak. Her katılımcıya katılım belgesi verilecek, yayını takip edenler arasından bir kişi, düzenlenecek yarışmanın sonunda; 1 adet Airpods kazanma hakkını elde edecek.